Om

Bliv en del af teaterkompagniet

the wiz-plakat
Sommer i Tyrol - plakat
1993 - Eventyr på togrejsen
1994 - Jeppe på Heden
1995 - Brande'nde Kærlighed
1996 - Lykkens Søn
1997 - Rundt om Brande
1998 - En søndag på Amager
1999 - Bravy'en
2000 - Folk og Røvere i Kardemomme by
2001 - Mød mig på Cassiopeia
2002 - Landmandsliv
2003 - Sommer i Tyrol
2004 - Frk. Nitouche
2005 - Lille Claus og Store Claus
2006 - Skatteøen
2007 - Vagabonderne på Bakkegården
2008 - Cyrano
2014 - Anni get your gun
2013 - Himmelsk
2012 - Teaterrevy
2011 - Styrmand Karlsen
2010 - Midt om natten
2009 - Jeppe
2015 - Vi maler byen rød
2016 - Matador
2017 - Sommer i Tyrol
2018 - My fair lady


Ung som gammel eller midt i mellem, det er sådan set ligegyldigt. Det som er vigtigt, er den passion som vi deler. At være mange forskellige mennesker, men som alligevel har mindst én ting tilfælles – at ville lave teater.


Har du lyst til at stå på scenen, eller har du mere lyst til at være bag scenen, hvor du er med til at få det hele til at gå op i en højere enhed. Alle er vigtige og ingen kan stå alene - Ikke i Teaterkompagniet.


Vi er en forening, hvilket vil sige at man skal betale et årligt kontingent. Ikke bare for at være en del af fællesskabet, men også for at det som vi ønsker kan lade sig gøre, nemlig at lave en teaterforestilling – en teaterforestilling til stor glæde for os selv, men ikke mindst også for andre. Selvom at vi er i den heldige situation at have sponsorer, så er der stadigvæk mange regninger at betale – hver måned.

Når du har betalt dit kontingent, kan du derimod også glæde dig over at være en del af dette fantastiske fællesskab, samt udleve nogle drømme, bryde nogle grænser og blive et stærkere menneske, lade kreativiteten blomster og dele din passion og interesse med andre - Mennesker, der har det ligesom dig.


Der er nok at gøre, når en forestilling skal stables på benene – og ikke mindst, få den til at blive god og flot. Der skal bygges kulisser, findes rekvisitter, laves kostumer, læres dans, sang og skuespil og meget, meget mere – nogle ting kan være mere tidskrævende end andre, men uanset, så mødes man jævnligt med sit hold.

Hvis det er skuespil som du ønsker at prøve kræfter med, da skal du dog være opmærksom på, at der i forbindelse med hver forestilling afholdes audition (gælder også for Teaterspirerne), men det skulle være mærkeligt, hvis der ikke er en plads til alle (ellers er dette meldt ud på forhånd).


Det at vores adresse er Revlingevej 2, 7330 Brande, er ikke ensbetydende med at du absolut skal bo i Brande for at være med – Nej, vi henvender os til hele Ikast-Brande kommune. Ligeledes har vi medlemmer fra andre områder, hvilke vi også er glade for at kunne byde velkommen. Som sagt tidligere, vi kommer alle med ønsket om at skabe en teaterforestilling, hvilket er det afgørende.


Ønsker du at blive medlem, støtte eller har spørgsmål, udfyld da kontaktformularen her på siden og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at besøge vores Facebook side, hvor du kan sende en besked.


Hvis man sammenligner os med andre teaterforeninger, vil man hurtig kunne se at vi Brande desværre har store udgifter i for af husleje, leje af opførelsessted, lys, lyd og musik m.m.

Udover at være med til at dække vores faste udgifter, vil dit kontingent blive brugt til forsikringring af dig, fællesarrangementer, kaffe/te osv.Medlemskontingent pr. 2019 (årligt)


Børn/unge (til og med 15 år) ..Kr. 200,00

Voksne .................................Kr. 350,00Ønsker du at yde økonomisk støtte i form af kontingent uden at medvirke, er vi dig taknemmelig.


Beløbet vil blive opkrævet særskilt. Vi behandler selvfølgelig dine personlige oplysninger forsvarligt og i henhold til lovgivningen.


KONTAKT OS