Hjem

Glæd dig til Teaterkompagniets udgave af


The sound of Music


Mange kender historien om den skønne og den til tider rebelske unge kvinde Maria. En kvinde der ikke rigtigt passer ind nogen steder, men som har et hjerte fyldt med kærlighed til musik.

Maria er elev (novice) i klosteret Nonnberg, hvor hun til tider giver ledelsen betænkelighederover, om hun i virkeligheden har det, der skal til for at blive nonne.
For at teste Maria arrangerer lederen af klosteret, at hun bliver ansat som guvernante hos familien von Trapp, bestående af enkemanden Kaptajn ven Trapp og hans 7 børn.

Stykket handler rigtigt meget om kærlighed, både mellem mennesker, til musik og til fædrelandet, samt hvad det gør ved os mennesker, når vi fratages muligheden for at vise og modtage denne kærlighed.

Musicalen er skrevet ud fra virkelige hændelser for familien von Trapp.Teaterspirerne er vores ungdomsafdeling, hvor børn og unge mellem 7 og 18 år kan lege med teater. 

Bliv medlem af teaterkompagniet


Det at være medlem af teaterkompagniet behøves ikke kun at betyde at man skal stå på scenen.


Det hele handler selvfølgelig om vores fælles mål, nemlig at lave en fantastisk forestilling til stor glæde for os selv og mest af alt vores publikum.

Der er rigtig mange ting der skal falde på plads, arbejdes med og øves.

Husk på at der også er plads til og brug for dig - også selvom du ikke lige ønsker at stå på scenen.

Vi har stort brug for medlemmer der ønsker at arbejde med kulisser, kostumer, rekvisitter,sminke, lys, lyd, servering og meget, meget mere.


Lige nu ar vores kulisse- og kostumehold fordelt mellem voksenforestilling og vores ungdomsafdeling Teaterspirerne, hvor det pt. arrangeres fra forestilling til forestilling. 


Ønsker du at være en del af de eksisterne hold til voksenforestilling, da mødes de på følgende tidspunkter :


Kulissehold : Mødes Tirsdag aften mellem kl. 19:00 -ca. 22:00, hvor Jan Jensen er tovholder. Jan gør opmærksom på, at hjemmebagt kage og brød oftest nydes sammen med kaffen.


Kostumehold : Mødes Onsdag formiddag, hvilket selvfølgelig kan afgrænse dem der måtte arbejde i dagtimerne. Doris Junker er tovholder for kostumerne.


Ønsker du at starte et fast kulisse- og kostumehold til stor glæde for vores ungdomsafdeling, da kontakt endelig bestyrelsen, hvor vi kan drøfte mulighederne.


Læs  mere her : 

Om | Teaterkompagmiet (teater-kompagniet.dk)