Det siger medlemmerne

Teaterkompagniet er et sted, hvor man kan være sig selv. Tilbage i 2015 kom jeg til Brande, da de manglede en Hilda en måned før premieren på Vi maler byen rød, og jeg blev taget imod med åbne arme. Siden har jeg været med i et par forestilling (Vi maler byen rød, Matador, Sommer i Tyrol og nu My fair lady), hvor jeg hvert år synes der har været et fantastisk fælleskab specielt under Sommer i Tyrol sidste år..🙂 Man har det sjovt hver eneste gang man er til teater. Vi er en stor familie...🙂 Og vi er der for hinanden 100%. Under matador hjalp teaterkompagniet mig igennem en meget svær periode af mit liv.🙂 Som skuespiller lærer du utrolig meget af at være en del af teaterkompagniet..🙂 Personligt har jeg udviklet mig meget siden jeg startede i 2015.


Julie, Skuespiller

Som tilflytter til Ikast-Brande kommune, havde jeg lyst til at knytte en fritidsaktivitet til lokalsamfundet. Jeg har egentlig altid haft en lille drøm om at lave teater, men havde bare aldrig fået gjort noget ved det.

Så da Teaterkompagniet i 2016 skulle opføre ”Matador” og i den forbindelse søgte mænd til skuespil, da valgte jeg at springe til.

Det er fedt at være en del af en amatørteater forening, hvor folk brænder for det som de gør og har et ønske om at yde sit bedste.

Der blev taget rigtig godt imod mig og jeg har nydt at være en del af Teaterkompagniet. Jeg har på intet tidspunkt fortrudt at jeg tilmeldte mig, og tror at jeg bliver hængende en del år endnu.


Franz, SkuespillerJeg har været en del af teaterkompagniet siden 1994 og kommer her stadig med glæde.

Det som har drevet mig i alle disse år, er hovedsageligt det gode fællesskab - Jeg plejer at kalde det for "en stor familie".

Jeg har altid arbejdet med kostumer, med undtagelse af en lille afstikker til kulisseholdet.


Doris, Kostumer

Teaterkompagniet har taget rigtig godt imod mig. Det er en fed fornemmelse at blive modtaget med åbne arme og blive en del af holdet.

Det at være med, er sjovt, rykker grænser og rigtig hyggeligt


Heidi, Skuespiller og danser

Jeg føler mig godt tilpas her i Teaterkompagniet, hvor jeg blev taget godt imod som ny på scenen ved opsætningen af ”Matador.

Jeg er opvokset med amatørteater tæt inde på livet i en lille landsby – så det er fedt at være en del af teaterverdenen i Brande. Det er både det at udfordre sig selv i en rolle, sang eller dans og det at give kulisseholdet en hjælpende hånd i den hektiske tid op til forestillingen, som jeg er vild med.

Jeg har også været så heldig at være med i Teaterspirernes udgave af ”Skatteøen”. Det var meget spændende og sjovt at spille teater, hvor hovedparten af skuespillerne var børn.

Alt i alt får man bare gode oplevelser med Teaterkompagniet.


Michael, SkuespillerTeaterkompagniet - Revlingevej 2 - 7330 Brande